Aanmelden

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van PJOKK.

  Retourneren

  Hoe kan ik retourneren?
  Retourneren is geen probleem, volg daarvoor de onderstaande instructies.

  Voorwaarden retourneren

  Als het product niet is gebruikt (ook niet is gewassen) en dus in perfecte nieuwstaat is, de kaartjes/labeltjes er nog aanzitten en aantoonbaar gekocht is bij PJOKK, is retourneren binnen 14 dagen na ontvangst geen probleem.

  Uiteraard kan het gebeuren dat de retour termijn van 14 dagen lastig te halen is. Neem dan altijd even contact op per e-mail, dan zoeken we samen naar een oplossing. Zendingen die zonder opgaaf van reden te laat worden geretourneerd, worden geweigerd.

  Stuur je product voldoende gefrankeerd en voorzien van (een kopie van) je order of een briefje met daarop je naam en ordernummer terug aan:
  PJOKK
  Doezastraat 20
  2311 HB Leiden

  Verpak je retour met zorg: verstuur het zoals je het hebt ontvangen van ons en voorkom daarmee schade bij verzending!

  Vervolgens:
  - Bij ontvangst van je retourzending ontvang je van ons bericht.
  - We storten na ontvangst & controle van het product het aankoopbedrag binnen tien werkdagen terug op de rekening waarmee je hebt betaald.
  - Wordt een product retour gestuurd waarbij niet aan de voorwaarden is voldaan, dan wordt deze retourzending niet verwerkt en nemen we contact met je op.
  Let op: als de retourzending niet of onvoldoende gefrankeerd is, verrekenen we de kosten hiervan met het terug te storten bedrag.

  Retour gestuurde artikelen die niet aan de voorwaarden voldoen
  Krijgen we een product retour dat niet aan de voorwaarden voldoet dan wordt deze niet verwerkt als retour en nemen we contact met je op voor verdere afhandeling.

  Defecte producten bij aankomst (dit staat los van de garantie)
  We controleren onze producten zorgvuldig bij binnenkomst en bij het inpakken van de zending voor onze klanten. Mochten we desondanks iets gemist hebben of is het product beschadigd tijdens de verzending, laat ons dit dan direct weten per telefoon en/of e-mail. Vanaf het moment dat je een product hebt ontvangen, ligt de verantwoordelijkheid ervoor wettelijk gezien bij jou. Indien je geen melding maakt van een defect bij aankomst maar het product wel retour stuurt, ligt het risico bij jou. Wij kunnen dan niet meer controleren of het defect door onze fout of het verzenden komt. Tenzij je dit dus zo snel mogelijk meldt. Controleer je bestelling dan ook altijd zorgvuldig en stel ons direct op de hoogte van manco's of gebreken.
  • Defecte items ontvangen: neem direct contact met ons op per telefoon en/of email.
  • Wacht onze instructies af voordat je het terugstuurt.
  • Als we je vragen het item terug te sturen worden uiteraard de verzendkosten vergoed.

  Zoek raken van je retourzending
  Ook als je retourzending zoek raakt is dit (wetteljk gezien) voor eigen risico. Wij adviseren je dan ook om het pakket met een track & trace code te versturen.

  Kosten
  • De kosten voor het terugzenden zijn voor eigen rekening.
  • We berekenen geen kosten voor het verwerken van retouren.
  • Bij retourneren wordt de artikelwaarde plus eventueel betaalde verzendkosten voor de heenreis vergoed. Deze verzendkosten worden alleen vergoed als je de gehele order retourneert, niet als je enkele bestelde producten houdt.

  Annuleren
  Als je om wat voor reden dan ook je bestelling wilt annuleren dien je dit binnen 24 uur te doen. Annuleren kun je per mail (info@pjokk.eu) doen. Bij annuleren van een betaalde bestelling brengen wij €1,50 administratiekosten in rekening. Wij storten het resterende bedrag dan terug op je rekening (totaalbedrag van je bestelling minus €1,50 administratiekosten).

  Ruilen of terugbrengen in de winkel?

  Uiteraard kunnen artikelen altijd in onze winkel in Leiden geruild/teruggebracht worden. Neem dan wel even een print van de weborder mee of zorg dat je dit op je smartphone kunt laten zien.
   

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Aanmelden

  Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van PJOKK.