Aanmelden

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van PJOKK.

  Over PJOKK

  Over PJOKK

  Saskia Hudig-Spoelstra
  Hallo, ik ben Saskia de eigenaresse van PJOKK. Na jaren ervaring in retail te hebben opgedaan was het altijd al een droom van mij een eigen winkel te hebben. In februari 2013 werd die droom werkelijkheid! Het blijft iedere dag een feest om de deur van mijn eigen winkel te openen en iedereen die hier over de (online) drempel komt te helpen in haar (soms zijn…; ) zoektocht.
  Ik woon in Leiden en naast PJOKK heb ik een heerlijk druk gezinsleven met een lieve man en 3 kids Pepijn (2010), Taeke (2012) en Koen (2015). En fijn een groep lieve vriendinnen om de drukte thuis af & toe eens mee te ontvluchten. 
  Zwangerschapsmode & baby artikelen was niet het eerste dat in mij opkwam als ik droomde van mijn eigen winkel maar oh wat zijn het mooie producten om mee te werken! Zwanger zijn, nieuw leven, het blijft een wonder en dat mogen delen met onze klanten is heel bijzonder. De collecties van de merken die wij in de winkel aanbieden zijn ieder seizoen weer verrassend en on trend. Regelmatig zitten er items tussen die ook heel leuk te dragen zijn als je niet zwanger bent. Daar worden wij nog blijer van!
  Mijn advies: doe jezelf fijne positiekleding cadeau tijdens je zwangerschap. Het kan behoorlijk wat van je vragen die 9 maanden en dan is het fijn als je je in ieder geval geen zorgen hoeft te maken om je garderobe.

   

   

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Aanmelden

  Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van PJOKK.