Aanmelden

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van PJOKK.

  Maten zwangerschapskleding

  Wanneer koop ik positiekleding / zwangerschapskleding?

  Dit verschilt per vrouw en is afhankelijk van de groei van je buik. Maar er komt een moment dat je broek (zeker ‘s avonds!) niet meer lekker zit. Tijd om te shoppen!

  Zwangerschapskleding is zo ontworpen dat je de kleding je gehele zwangerschap kunt blijven dragen. Het is gemaakt van rekbaar materiaal om mee te groeien met je nieuwe rondingen.

  Positiekleding wordt gemaakt van zachte materialen en zijn voorzien van handige functies zoals een verstelbare taille, jersey buikband of voedingsfunctie. Leuk is dat zwangerschapsmode zo ontworpen wordt dat je het ook na je zwangerschap nog kunt blijven dragen.

  Wij vinden het belangrijk dat iedere vrouw zich prettig voelt in haar eigen stijl. We hebben daarom een ruim aanbod aan positiekleding van onder andere Noppies, Mamalious, Fragile, Queen Mum, Queen Mum Sisters, Love2wait, Fragile, King Louie,  Esprit for mums en Supermom. Je hoeft echt geen concessie te doen aan jouw stylishe outfit, maar je hebt wel de voordelen van net dat beetje extra comfort.

  Welke maat zwangerschapskleding kan ik het beste nemen?

  In principe kun je gewoon dezelfde confectiemaat aanhouden als jouw normale maat.  Zwangerschapskleding is erop gemaakt om mee te groeien.

  Voedingskleding

  Tijdens de kraamtijd maar ook daarna is voedingskleding essentieel. Dankzij de handige voedingsfunctie biedt voedingskleding net dat beetje extra gemak bij het geven van borstvoeding. De ingezette top zorgt ervoor dat je jouw kindje gemakkelijk kan aanleggen en dat jouw lichaam bedekt blijft tijdens het voeden. De ontwerpen zorgen ervoor dat je de voedingskleding ook al kunt dragen tijdens de zwangerschap.

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Aanmelden

  Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van PJOKK.